Balkonbeglazing glaswand
Wel uitzicht, geen wind

Balkonbeglazing

Als u over een balkon beschikt, is dat een voorrecht. U hebt een prachtig terras met fantastisch uitzicht. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zonnewarmte – tot laat in het najaar. U kunt er het hele jaar door zitten als u kiest voor balkonbeglazing Van van Ee. Beglazing waarmee u uw uitzicht, uw vrijheid en de zonnewarmte behoud, maar waarmee u geen last meer hebt van tocht en wind.

Waarom balkonbeglazing?

Balkonbeglazing glaswand

Luxe inklapbare

Beschermt tegen alles van buitenaf met glas rondom uw balkon. Wilt u van de zon genieten, dan heeft u niet meer nodig dan het gemakkelijk opzij schuiven van het glas. Puur design.

Open of dicht

U kunt de glazen wanden van uw balkon gemakkelijk verplaatsen. U kunt in het voorjaar en najaar daardoor al snel op uw terras zitten.

Balkonbeglazing glaswand

Voor de ontspanning

Natuurlijk moet genieten van de zon een keuze blijven. Ook op uw balkon met rondom glas. Met de verticale zonwering Van van Ee zit u zeker in de schaduw, beschermt tegen de zon

Schuifbeglazing of schuifdraaibeglazing

U kunt kiezen voor schuifbeglazing en schuif/draaibeglazing. De schuifbeglazing bestaat uit glazen panelen die u heel gemakkelijk over rails aan de kant schuift. De glazen panelen van de schuif/draaibeglazing kunt u draaien en het hele pakket panelen in een hoek parkeren. Zo zit u beschut achter de balkonbeglazing als u dat wilt.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw balkon verandert in een buitenkamer . Het is nog steeds de plaats waar u lekker tot rust kunt komen en kunt genieten. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

Balkonbeglazing glaswand

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om balkonbeglazing te realiseren. Misschien heeft u wel eens vaker balkonbeglazing gezien en dacht u: ‘dat wil ik ook!’ Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Beschut door de balkonbeglazing Van Van Ee. Welkom!

Balkonbeglazing glaswand
Balkonbeglazing glaswand
Balkonbeglazing glaswand
Balkonbeglazing glaswand
Balkonbeglazing glaswand
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar