Buitenverblijf Floren

Uniek buitenverblijf inclusief daglicht

In deze royale tuin, op het verhoogde betonnen terras, daar gebeurt het. Hier laat je de woning voor wat het is en stap je letterlijk een niveau hoger. De basis is een ranke aluminium constructie met een geïntegreerd glazen dak. De onderzijde van het plafond is dankzij een vernuftig kliksysteem afgewerkt met thermisch behandeld hout. Door deze hout-glas combinatie valt het daglicht door het plafond heen en profiteren deze mensen van de energie van het buitenleven.

De wand geeft een zuidelijk vakantiegevoel en is deels afgewerkt met gerecycled vilt. De combinatie van de materialen geven een prachtige balans van kleuren en structuren. De buitengordijnen wuiven lekker mee met de wind.

Zodra je in de bank bent gevallen staar je naar de sterren, want boven de zithoek is een design opening in het hout gemaakt. Doordat het glas wel doorloopt hoef je geen paraplu mee te nemen. Het is genieten in deze tuin en wie afkoeling zoekt staat een paar minuten onder de buitendouche.

Materials & Fabrics

  • Floren Van van Ee | Semi-transparant glasdak met hout
  • Hout | Thermisch Essen click-wood
  • Speciale lichtstraat LightCircle
  • Formaat | 8000 x 4000mm
  • Verlichting | Van van Ee Series SQ
  • Achterwand afwerking met gerecycled vilt
  • Hergebruik restmateriaal productie
  • Buitengordijnen

Bekijk andere projecten

Milaan
Aluminium tuinkamer
Amstelveen
Renson Amani Van van Ee
Amani
Realisatie door Zeker Zichtbaar