Renson-Amani-VanvanEe-Tuinkamers
Laat je inspireren

Over Renson Amani

Puur comfort, architecturaal design en innovatieve techniek: Renson Amani is ontwikkeld vanuit het hart. Durf anders te denken. Daar is je nieuwe buitenruimte immers voor ontworpen. Een mix op maat van luxe en harmonie levert je een betoverende plek op om te ontspannen en ten volle te genieten van buitenleven. Wanneer, hoe en met wie je maar wil.

Renson-Amani-VanvanEe-Tuinkamers

Amani Renson: Verfijnd met precisie

Amani Renson is jouw gepersonaliseerde architecturale meesterwerk: de plaats van de kolommen of extra uitkragingen als stijlvolle luifels? Z’n elegantie maakt Amani anders. Wandbekleding, vouw- en schuifpanelen die doorlopen tot aan de dakrand leveren naadloos een harmonieuze buitenruimte op. Aan jou de onbegrensde keuze om te spelen met vormen, lijnen en structuren. Dankzij de speciaal ontwikkelde dakstructuur kun je tot vier zij-invullingen per wand combineren. Mix en match screens, gordijnen, wandbekleding, vouw- en schuifpanelen. Helemaal naar wens

Renson-Amani-VanvanEe-Tuinkamers
Renson-Amani-VanvanEe-Tuinkamers
Renson-Amani-VanvanEe-Tuinkamers
Renson-Amani-VanvanEe-Tuinkamers

Welkom in onze showroom

Een tuinkamer als Amani is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Speel met geluid
Speel zonder geluid

Bekijk onze projecten

Lamellen overkapping
Leiden
Aluminium tuinkamer
Amstelveen
Luxe tuinkamer
Utrecht
Realisatie door Zeker Zichtbaar