Lamellen overkapping
Renson Loggia

Schuif uw buitenleven naar wens

Een van de ultieme accessoires van het innovatieve, Belgische merk Renson. De flexibele Loggia schuifpanelen. De panelen, met daarin vaste of draaibare lamellen van hout of van aluminium, schuift u eenvoudig in iedere gewenste positie. De positie die zorgt voor het beste comfort op uw terras. Volop zonlicht of schaduw? Een frisse bries of een windvrij terras? U bepaalt het helemaal zelf met Renson Loggia.

Waarom Renson Loggia

Lamellen overkapping

100% controleerbaar

De flexibele panelen met daarin beeldschone lamellen zijn helemaal in te stellen naar uw wens. Comfort binnen handbereik.

Uniek design

De Loggia schuifpanelen zijn niet zomaar panelen met lamellen. het tot in detail doordachte design met zijn hoogstaande afwerking is een lust voor het oog.

Tuinkamer

Helemaal naar wens

Wist u dat u de Loggia schuifpanelen ook met geïntegreerd screendoek of nog meer unieke invulling kunt krijgen? De panelen zijn altijd passend bij uw situatie.

Oogstrelend design

Een tijdloos statement in uw tuin

De innovatieve Renson Loggia schuifpanelen zijn comfortabel, maar ze zijn nog veel meer dan dat. Deze uniek vormgegeven panelen zijn niet voor niets de favoriet van architecten. De sfeervolle lamellen geven een moderne look aan uw tuinkamer en zorgen voor een schaduweffect dat ieder moment weer veranderd.

Lamellen overkapping inbouw Barneveld

Comfort voor het hele jaar

De Renson Loggia schuifpanelen koopt u niet voor alleen de zomer. De unieke panelen zorgen voor comfort het hele jaar door. Komt u thuis na een lange dag werken en zakt de zon net onder de overkapping? Met een draai aan de flexibele lamellen zorgt u voor de aangename schaduw. En dat het hele jaar door.

Lamellen overkapping inbouw Barneveld
Lamellen overkapping inbouw Barneveld
Lamellen overkapping inbouw Barneveld
Exclusieve overkapping Kwintsheul
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Exclusieve lamellen overkapping Badhoeverdorp
Exclusieve lamellen overkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar