Talenti Outdoor Living

Tuinmeubilair

Interieur Luxe overkapping met lamellen
Een compleet gezicht

Optimaal comfort met Italiaanse designmeubelen

Het leven buiten is iets magisch. U ervaart de seizoenen, de tijdstippen en leeft met de natuur. Het leven buiten is een comfortabel leven. De missie Van van Ee is om uw buitenleven nog comfortabeler te maken. Daarom maken wij de meest hoogwaardige terrasoverkappingen en tuinkamers. Maar wat is een terras zonder de juiste inrichting en aankleding. De Italiaanse tuinmeubelen van Talenti maken de inrichting van het terras compleet en kleden uw buitenleven aan.

Luxe overkapping met lamellen

De sfeer en stijl van Talenti tuinmeubilair

De buitenmeubelen van Talenti hebben een unieke, Italiaanse stijl. Een mix van klassieke vormen, moderne belijning en frisse kleuren. Deze verfrissend vormgegeven tuinmeubelen zijn ontworpen door getalenteerde designers als Karim Rashid en Ramón Esteve. Door de verscheidenheid in ontwerpers en gekozen materialen kunt u de sfeer bereiken op uw terras zoals u dat wilt. Of dat nu klassiek Italiaans is of een meer moderne stijl. Onze adviseurs helpen u graag bij het realiseren van een droomterras in úw stijl.

Mooie vormen

Talenti tuinmeubilair is rank vormgegeven. Met vormen die in balans zijn en zonder onnodige details. En dat zorgt voor een unieke stijl. Een stijl die passend is bij ieder terras.

Sfeerbeeld buitenkamer met glazen wanden

Luxe materialen

Van gepoedercoat aluminium tot keramiek tafelbladen en luxe stoffen. De materialen van Talenti laten de ontwerpen optimaal tot zijn recht komen en passen altijd in uw stijl.

Interieur van buitenkamer met glazen wanden

Unieke accessoires

Accessoires maken uw terras compleet. Of dat nu infrarood heaters zijn of sfeervolle verlichtingsoplossingen. De accessoires van Talenti zijn de ‘finishing touch’ van uw terras.

Interieur van buitenkamer met glazen wanden
Compleet genieten Compleet genieten 

Ruime collecties

Met Talenti kunt u kiezen uit een ruime serie aan unieke collecties. Passend bij de stijl van uzelf, uw terras en uw woning. Iedere collectie heeft zijn eigen stijl en unieke kenmerken. Hieronder lichten wij drie van die collecties uit.

#CASILDACOLLECTION

De Casilda-collectie bestaat uit rank vormgegeven loungesets en diningsets. De door Ramón Esteve ontworpen tuinmeubelen hebben een klassiek, moderne look. Stijlvol en tijdloos tegelijkertijd.

#CRUISECOLLECTION

De tuinmeubelen in de Cruise-collectie hebben een typische, ranke Italiaanse stijl met mooi vormgegeven details.

#DOMINOCOLLECTION

Zacht, comfortabel en met een kenmerkende uitstraling. De Domino-collectie zorgt voor een speciale uitstraling van uw terras.

Harmonie tussen binnen en buiten

Waar eerder de woning en tuin als twee verschillende elementen werden gezien, lopen beiden tegenwoordig in elkaar over. En met dat in elkaar overlopen heeft Van van Ee al meer dan 35 jaar ervaring. Onze exclusieve terrasoverkappingen en tuinkamers bieden de perfecte balans tussen de rust van het buitenleven en het comfort van binnen. Daarom maken wij onze buitenkamers en terrasoverkappingen ook graag compleet met de Talenti tuinmeubelen. Zo vervaagt de grens tussen binnen en buiten meer en meer.

Wat wenst u zich nog meer?

Wij, Van van Ee, zijn experts op het gebied van buitenleven. Of het nu onze basis met exclusieve terrasoverkapping en tuinkamers is, of complete terrasinrichting met Talenti tuinmeubilair. Met de expertise en oplossingen Van van Ee wordt uw terras completer dan ooit.

Sfeerverlichting
Stalen overkapping glas
Zonwering
Stalen overkapping glas
Verwarming
Glaswanden
Glazen terrasoverkapping staal
Verlichting

De kunst van het leven buiten

Droomt u al weg bij de gedachte aan een comfortabel terras, uniek vormgegeven met de mooiste materialen? Wij helpen graag bij het verwezenlijken van deze droom. Bezoek onze showroom en ervaar de unieke tuinmeubelen.

Welkom in onze showroom

Een overkapping, buitenkamer of uniek tuinmeubilair is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar