Aluminium overkapping met glazen deuren: jaarrond comfort

Glazen overkapping tuinkamer

Een aluminium tuinkamer is tegenwoordig een erg populaire manier om het terras te overkappen. Dankzij de strakke uitstraling en de hoogwaardige materialen kan met een aluminium tuinkamer met glas eenvoudig van het buitenleven genoten worden. Van het vroege voorjaar tot het late najaar.

Een optie die hierbij veel wordt gekozen is een tuinkamer met glazen wanden. Met de flexibele, glazen wanden tovert u een overkapping eenvoudig om om een sfeervolle tuinkamer. Windvrij en comfortabel. In deze blog vertellen wij u meer over het comfort van glazen wanden en welke mogelijkheden er zijn.

De voordelen

Maak van uw overkapping een tuinkamer

De kracht van glazen wanden onder uw glazen tuinkamer, zit hem in de flexibiliteit. Dankzij de subtiel geïntegreerde en soepel werkende mechanismen kunt u de glazen panelen eenvoudig wegschuiven. Zo zet u het comfort van de tuinkamer naar eigen hand. Wanneer de glaspanelen gesloten zijn betekent dat comfort windvrij zitten op een warme plek. En dat terwijl uw uitzicht op de tuin behouden blijft.

Wanneer u de glaspanelen opent, stroomt frisse lucht eenvoudig naar binnen. Comfortabel tijdens de warme zomermaanden, maar ook met warme voor- en najaarsdagen. Koelt het ’s avonds af en wilt u de warmte behouden? Met een soepele beweging schuift u de glaswanden dicht.

Aluminium overkapping
Exclusieve buitenkamer Nunspeet
Lamellen overkapping
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
De mogelijkheden

Alleen schuiven of ook draaien?

Glazen schuifwanden zijn er in verschillende soorten. Iedere glaswand is weg te schuiven tot een compact pakket. Wanneer u kiest voor wanden die ook kunnen draaien is dit pakket zelfs nog compacter. Zo opent u uw glazen tuinkamer maximaal. In onze uitgebreide showroom in Ede staan alle opties opgesteld en kunt u de mogelijkheden zelf beleven.

Glazen vouwwanden overkapping
Bouwstenen

Uw overkapping later uitbreiden

Twijfelt u nog over glazen wanden of wilt u de investering spreiden over een langere tijd? Dat is geen probleem. Wanneer u kiest voor een aluminium overkapping met glas Van van Ee kunt u, dankzij ons slimme systeem, later alsnog kiezen voor glazen wanden. Zo breidt uw overkapping langzaam uit tot een volwaardige tuinkamer. Dat is pas echt genieten!

Glazen serre

Kom het ervaren

Wij zien er naar uit om ons te verdiepen in uw wensen en de situatie en uw vervolgens alle mogelijkheden te laten zien. Dit doen wij vanuit onze uitgebreide showroom in Ede. Onze showroom vindt u op een centrale plek langs de A12 bij Ede. Neem contact met ons op en plan een afspraak voor maatwerk advies.

Realisatie door Zeker Zichtbaar