Aluminium tuinkamer met lamellen? Dit zijn de mogelijkheden!

Lamellen terrasoverkapping Vince Van van Ee Renson Skye

Sinds een aantal jaar wordt een aluminium tuinkamer met lamellen steeds populairder. En dat is niet voor niets. De lamellen tuinkamer is ontstaan in de Mediterraanse gebieden. Om in de warme zon een aangename plek te creëeren is een lamellen tuinkamer namelijk ideaal. De elektrisch verstelbare lamellen kunnen op ieder moment van de dag de zon eenvoudig weren, of juist volledig binnenlaten. En doordat het dak geopend is, ontstaat een aangename ventilatie.

De looks van een aluminium tuinkamer met lamellen

De lamellen tuinkamer is niet alleen populair vanwege het comfort; ook de looks maken dit type tuinkamer gewild. De lamellen geven een strak geometrisch patroon. En door de lamellen een stukje te openen ontstaat een uniek lichteffect. Een lichteffect dat nooit hetzelfde, en toch altijd mooi is. Wanneer u de tuinkamer tegen uw woning plaatst verliest u op die manier geen daglicht, maar heeft u iedere dag een architectonisch effect in uw woonkamer.

Doordat de aluminium tuinkamer met lamellen in iedere RAL-kleur uitgevoerd kan worden past deze altijd bij de omgeving, en uw persoonlijke voorkeuren. Combineer de lamellen tuinkamer met luxe accessoires als verlichting, verwarming of lamellen wanden en uw buitenleven is compleet.

Modellen

De verschillende modellen aluminium tuinkamers met lamellen

Iedere lamellen tuinkamer is een uniek designobject. Passend bij u en uw situatie. Doordat de lamellen tuinkamer volledig op maat gemaakt wordt sluit deze perfect aan op uw situatie. Maar wist u dat u ook de keuze heeft uit verschillende modellen lamellen tuinkamer? De lamellen tuinkamers van Renson zijn er in drie verschillende modellen. Allereerst hebben we de Algarve. Een minimalistisch ontwerp met alle basisfuncties die u nodig heeft, helemaal op maat. Ook kunt u kiezen voor de luxe Camargue. Alle functies van de Algarve maar dan met nog meer inbouw-mogelijkheden van screens en verlichting. Wilt u de flexibele lamellen ook helemaal weg kunnen schuiven? Dan is tuinkamer Skye iets voor u. Met de eenvoudige app kunt u het dak helemaal openen voor volledig daglicht.

Lamellen overkapping Renson Algarve
Renson Algarve
Renson Camargue
Renson Skye
Accessoires

Maak uw tuinkamer compleet

Een compleet buitenleven in een buitenleven zolang u zelf wilt, zonder onaangename kou of juist warmte. Met de luxe accessoires voor de aluminium tuinkamer met lamellen maakt u uw buitenleven zo compleet. Zo kunt u kiezen uit verschillende zijwanden. Van flexibele glazen wanden tot eenvoudig te bedienen zon- en windscreens. Voor de late avonduurtjes kunt u kiezen voor de met afstandsbediening te bedienen LED-verlichting of infrarood heaters. Alle accessoires zijn ontworpen voor uw comfort en maken van uw lamellen tuinkamer een nog aangenamere plek. Geniet!

Lamellen tuinkamer? Ontwerp met onze adviseurs uw ideale buitenleven.

Realisatie door Zeker Zichtbaar