Dit zijn de soorten zonwering om uw glazen tuinkamer koel te houden

Een glazen tuinkamer heeft een heerlijk, opwarmend effect. Zo kunt u al in het vroege voorjaar of tot in de late nazomermaanden nog echt van het buitenleven genieten. In de warmste zomermaanden kan dat verwarmende effect er echter ook voor zorgen dat het in de tuinkamer niet langer aangenaam vertoeven is. Met deze soorten zonwering blijft u zelf de baas over de temperatuur en kunt u de zon eenvoudig buiten houden.

Koel onder glas

Flexibele onderzonwering

De ideale manier om van een glazen tuinkamer een koele schaduwplek te maken is onderzonwering. Deze zonwering bestaat uit elektrisch bedienbare doeken die met een druk op de knop onder het glazen dak uitrollen. Zo ontstaat in een handomdraai schaduw. Onderzonwering is er in veel verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor losse doeken tussen de liggers om zo het karakter van uw tuinkamer te behouden. Of u kiest voor een groot doek dat in een keer uitrolt onder het glazen doek. Wij kijken samen met u wat het beste bij u past.

Terrasbeglazing terrasoverkapping
Zonwering glazen overkapping
Zonwering glazen overkapping
Stalen overkapping glas
Stalen overkapping glas
Onderzonwering terrasoverkapping
Laagstaande zon

Flexibele screens aan de zijkant van uw tuinkamer

Als de zon in de avond zakt, schijnt deze ook al snel in de tuinkamer. Zo komt de zon niet binnen via het (glazen) dak, maar via de zijwanden. En dat zorgt niet alleen voor warmte, ook het tegen de zon inkijken is niet aangenaam. De ideale oplossing hiervoor is een flexibel screen. De zonwerende doeken lopen door een geleider en zijn daarmee wind-vast. U bedient een screen met een druk op de knop en kunt hem op iedere hoogte laten stoppen. Zo bent u helemaal flexibel. En wist u dat u met screens ook de wind tegen kunt houden? U leest er alles over in deze blog.

Overkapping lamellen Renson screens

Wilt u de zon tegenhouden in uw tuinkamer? Maak een afspraak en wij denken met u mee.

Realisatie door Zeker Zichtbaar