NIEUW: flexibele designoverkapping Lynn

Nieuw model

Aluminium doekoverkapping Luc van van Ee

De eerste terrasoverkapping Van van Ee waren doekoverkappingen. Een flexibel doek gecombineerd met een robuust en hoogwaardig afgewerkt designframe. In de loop der jaren kwamen hier steeds meer opties bij, van rank tot robuust en van houten frames met RVS design-koppelingen tot minimalistische, aluminium frames. En nu is het tijd voor de volgende stap: de flexibele designoverkapping Lynn. Geavanceerde en onopvallend weggewerkte techniek zorgt voor optimaal comfort!

Doekoverkapping project in Oisterwijk
Buitenkamer project in Oisterwijk
Buitenkamer project in Oisterwijk
Buitenkamer project in Oisterwijk
Buitenkamer project in Oisterwijk
Verlichting in buitenkamer
Buitenkamer project in Oisterwijk
Techniek

De unieke werking van overkapping Lynn

Een veelgehoorde vraag is of onze overkapping Luc (vaste aluminium overkapping met doek) ook bestand is tegen een flinke regenbui. Door de stevige doeken is een regenbui geen enkel probleem, mits de overkapping voldoende schuin staat (ca. 25cm in hoogte per meter aan diepte). En juist dat laatste is regelmatig een probleem. Soms komt de overkapping aan de voorzijde te laag uit, of ontstaat een schuin beeld wat niet mooi bij de woning past. Zo kwamen wij uit op de nieuwste designoverkapping Lynn.

De overkapping is in basis recht. In het midden kan de gehele dakconstructie scharen. Zo kunt u de overkapping zo schuin plaatsen als u zelf wilt. Wanneer de overkapping schuin staat is deze niet alleen regenbestendig, maar weert hij ook nog eens de laagstaande avondzon! En overkapping Lynn kan zowel vrijstaand als tegen een woning geplaatst worden. Net wat het beste past in uw situatie.

Het design van overkapping Lynn

De moderne aluminium constructie is rank vormgegeven. Er is gekozen voor een moderne, vierkante staander en ranke, rechthoekige liggers. Doordat de voorzijde van de dakconstructie schuin is vormgegeven ontstaat een luchtig aanzicht. Perfect passend bij iedere bouwstijl.

De overkapping kan in iedere RAL-kleur gepoedercoat worden. Zowel rustige kleuren zoals zwart, antraciet of grijs, als ook frisse kleuren. Door er een bijpassend doek bij u te zoeken sluit de overkapping perfect aan op zijn omgeving en uw persoonlijke smaak.

Aluminium overkapping doek Luc Van van Ee

Bezoek onze showroom!

Wilt u meer informatie over overkapping Lynn in uw situatie? Neem dan contact op voor een afspraak in de Van van Eexperience. U vindt ons, centraal langs de A12 bij Ede. Wij ontmoeten u graag!

Realisatie door Zeker Zichtbaar