Wat kost een aluminium tuinkamer met glas?

De laatste jaren zien wij steeds meer glazen tuinkamers. Van eenvoudige daken in standaard maten en kleuren tot luxe, maatwerk tuinkamers. Er is veel mogelijk op het gebied van aluminium tuinkamers. De kosten voor het realiseren van een aluminium tuinkamer met glas hangt dan ook nogal af van de tuinkamer die u kiest.

Bij Van van Ee kiezen we voor de meest hoogwaardige materialen en optimaal design. Dat ziet u terug in onze hoogwaardige projecten, de lange levensduur én de hoogwaardige afwerking van onze tuinkamer. Maar wat moet u investeren voor een luxe tuinkamer Van van Ee? Lees snel verder en ontdek het hier.

De prijsopbouw

De elementen die de kosten bepalen

Er zijn een aantal elementen die de prijs van uw uiteindelijke tuinkamer bepalen. Het eerste is natuurlijk het model dat u kiest. Bij Van van Ee voldoen al onze modellen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. Het prijsniveau tussen de modellen van aluminium met glas is dan ook redelijk gelijk. De volgende keuze is de maat. Een compacte tuinkamer is relatief duurder dan een tuinkamer met een flink formaat. Een gemiddelde tuinkamer is zo’n 6 x 4 meter. Wij gaan in deze blog dus uit van die maat. Het laatste, en niet onbelangrijke onderdeel zijn de gekozen accesoires. Van glaswanden tot zonwering, heaters en verlichting. Er zijn veel opties die de prijs beïnvloeden. Ook deze opties nemen we mee.

Exclusieve buitenkamer Nunspeet
Lamellen overkapping
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
De basis

Wat kost de basis van de overkapping?

Een basis overkapping van 6 bij 4 meter. Een mooie verlenging van uw woonkamer met gegarandeerd veel comfort. Kiest u voor zo’n unieke overkapping dan kost dat ca. €20.000,- incl. montage en BTW. Voor nog meer comfort kunt u van uw overkapping een tuinkamer maken met glazen In dat geval moet u rekening houden met een meer-bedrag van zo’n €25.000,-. Een totale tuinkamer komt dan op zo’n €45.000,- uit. Compleet gemonteerd en incl. de BTW. Klaar om te genieten.

Glazen vouwwanden overkapping
Accessoires

Extra comfort met luxe accessoires

Een tuinkamer nog comfortabeler maken? Kies dan voor luxe accessoires als verlichting, verwarming of zonwering. Kiest u voor verlichting? Hou dan rekening met zo’n €2.000,- meerkosten. Zonwering (elektrisch, bediend op een afstandsbediening) kost zo’n €10.000,- en een heater tussen de €1.500,- en €2.500,- per stuk. Stuk voor stuk extra investeringen die uw wooncomfort nog completer maken.

Close up van details buitenkamer Beekbergen

De totale investering van uw project

Al met al beginnen de kosten voor een aluminium tuinkamer van glas van 6 x 4 meter bij zo’n €20.000,-. Maakt u de overkapping helemaal compleet met luxe, schuifbare glaswanden en opties als verlichting en zonwering? Dan kan de investering oplopen tot zo’n €60.000,-.

Iedere tuinkamer die wij realiseren is 100% maatwerk. Geïnspireerd door onze modellen? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Wij zien er naar uit u te ontmoeten en een maatwerk plan te maken voor uw buitenleven-droom.

Realisatie door Zeker Zichtbaar