Wilt u ervaren hoe een tuinkamer Van van Ee uw dagelijks leven verrijkt?

Vaker en langer buiten zitten met een tuinkamer Van van Ee

Wat is het toch heerlijk weer. Ik leg mijn boek op tafel en pak mijn glas wijn. Rustig zak ik terug in de loungebank en kruip in het warme kussen. Ik adem diep in en geniet. Maar ik weet dat het nog maar even kan: de zon gaat bijna onder en langzaam wordt de lucht donker. Dat is niet gek, want ik zag net op mijn horloge dat het alweer bijna negen uur is. 

 

‘Toch maar even mijn kleedje pakken’, zeg ik. ‘Dat lijkt me verstandig.’ Even kijkt mijn man op uit zijn spannende thriller van David Baldacci. ‘Het begint al aardig fris te worden, te fris zelfs. Hoewel de hemel nog helemaal blauw is en ik geen wolkje zie, voel ik toch dat het een stukje kouder is dan een paar minuten geleden.’ Met een zucht verzamel ik energie. Langzaam trek ik mezelf omhoog, stap ik uit de stoel en loop ik naar binnen. Het is de eerste keer dat ik mijn kleedje moet pakken, vorige week hoefde dat nog niet, maar deze week gaat het hard met de temperatuur. Helaas. 

 

Ondertussen baal ik en denk ik na. ‘Misschien kunnen we volgende week ‘s avonds nog buiten zitten, maar daarna moeten we toch echt weer binnen een wijntje drinken.’ Wat zou het heerlijk zijn als het straks wat kouder is, we alsnog buiten kunnen zitten. 

 

Terwijl ik de keuken inloop, vergeet ik ineens mijn kleedje en pak ik mijn Macbook die nog op keukentafel ligt. Ik loop snel weer naar buiten, ga zitten en ga naar Google. Ik type luxe tuinkamer in, op zoek naar tuinkamers die ik mooi vind…

 

 

Vindt de tuinkamer die bij u past

Het is ineens half tien als ik het koud begin te krijgen. Ik heb nog geen kleedje gepakt. Zonder dat ik het doorhad, ben ik al een half uur aan het zoeken. Maar zonder resultaat, ik heb nog geen tuinkamer gezien die ik echt mooi vind. 

Ben ik te veeleisend, zijn mijn verwachtingen te hoog of moet ik anders zoeken?

 

Veel klanten komen bij ons in de showroom met de vraag of wij een tuinkamer op maat kunnen maken. Ze weten ongeveer hoe hun perfecte tuinkamer eruit ziet, maar kunnen geen leverancier vinden die hun wensen kan realiseren. Ze zoeken een tuinkamer die perfect past bij de smaak en de stijl van hun woning. 

Dat maakt onze tuinkamers uniek: uw tuinkamer wordt bij ons volledig ontworpen en afgestemd op uw wensen. Elk onderdeel is maatwerk en de productie doen we volledig zelf. We kiezen voor de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij ons kiest u voor exclusiviteit, niet voor standaard. De details zorgen voor een luxe, maar minimalistische uitstraling.

Is dat wat u zoekt? Laat u dan inspireren door de details van de tuinkamers van twee klanten; een uit Lunteren en een uit Kwintsheul.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living Day

ZATERDAG 25 maart

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer