Vrijstaande aluminium terrasoverkapping Bennekom

Aluminium overkapping glas Bennekom

De voordelen van een vrijstaande aluminium overkapping

Met de keuze voor deze exclusieve vrijstaande aluminium tuinkamer kozen de bewoners bewust voor een nieuw ontwerp van hun tuin. De wens was namelijk een aluminium overkapping in het midden van de tuin. Om deze speciale wens in te willigen, moest een stuk tuin afgestaan gedaan worden. De bewoners zagen dit als concessieloos investeren in de perfecte indeling van hun tuin.

Buiten genieten onder een vrijstaande aluminium overkapping midden in de tuin

Het resultaat van deze overkapping was verbluffend. Door de vrijstaande positie, schijnen zonnestralen de hele dag door de overkapping heen. Daardoor genieten de bewoners de hele dag van hun eigen tuin. Omdat de overkapping in het midden van de tuin staat, zien ze vanaf het moment dat de overkapping er staat, hun hele tuin vanuit andere hoeken. Daardoor ontdekten ze stukken nieuwe natuur, die ze tot nu toe nog niet ontdekt hadden in hun eigen tuin.

Exclusieve aluminium overkapping door het minimalistisch design

De bewoners zijn grote kunstliefhebbers. Daarom sprak hen het strakke en stijlvolle design van deze aluminium tuinkamer aan.
De kracht van het vakmanschap Van van Ee zit ditmaal in de kracht van eenvoud. We hebben namelijk een strakke luxe ruimte gecreëerd waar de bewoners buiten kunnen zitten tijdens verschillende weersomstandigheden. Dankzij deze minimalistische en open vormgeving, kunnen de bewoners buiten genieten wanneer zij willen. Of de zon nu fel schijnt of dat grote regendruppels op het dak terechtkomen.

Een kijkje in onze digitale showroom

Aluminium overkapping glas Bennekom
Aluminium overkapping glas Bennekom
Aluminium overkapping
Aluminium overkapping
Aluminium overkapping
Aluminium overkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar