Aluminium tuinkamer Zeist

Aluminium overkapping Zeist

Unieke verhoogde aluminium tuinkamer met glas

Zijn ligging maakt deze aluminium tuinkamer bijzonder. Vanuit de verhoogde tuinkamer hebt u een uniek uitzicht op de tuin. Door het hoogteverschil lijkt uw tuin dieper en breder. De glazen tuinkamer met aluminium dragers vormt een stijlvol geheel met de buitenmuren van de woning.

Maatwerk aluminium tuinkamer

Grootsheid en maatwerk is wat deze tuinkamer kenmerken. Dankzij de beste materialen en de keuze voor speciale opties, is het het hele jaar mogelijk om buiten te genieten. Ondanks dat het details zijn, nemen de infrarode heaters, de elektrische zonwering en de dimbare LED-verlichting een belangrijke positie in de tuinkamer in. Dankzij deze keuzes wordt de buitenkamer alleen maar specialer als het kouder en donkerder wordt…

Exclusief genieten onder een aluminium tuinkamer

Dineren in uw eigen tuinkamer Van van Ee is dineren op het hoogste niveau. U krijgt buiten de rust en de ruimte om samen of met uw gezin te eten en de dag af te sluiten. Terwijl u geniet van uw gerechten, laat u het design en de uitstraling van uw eigen tuinkamer op u inwerken. Waardoor u geniet.

Een kijkje in onze digitale showroom

Glazen overkapping Zeist
Glazen overkapping Zeist
Glazen overkapping Zeist
Glazen overkapping Zeist
Glazen overkapping Zeist
Aluminium glazen overkapping Zeist
Realisatie door Zeker Zichtbaar