Exclusieve stalen tuinkamer Bunschoten-Spakenburg

Stalen overkapping Bunschoten-Spakenburg

Stalen tuinkamer Bunschoten-Spakenburg

Het design van deze stalen tuinkamer in Bunschoten-Spakenburg overtreft dromen. De stijlvolle uitstraling van de woning loopt naadloos over in de tuinkamer. Het overweldigende design van de buitenkamer is acht bij acht meter groot en is ingericht met de beste en mooiste aankleding. De esthetiek van dit interieur en het grootse formaat geeft zowel de woning als de tuin een bijzonder krachtig karakter die u bijna nergens anders zult aantreffen.

Een stalen tuinkamer op maat met houten lamellen

Houten lamellen zijn een onmisbaar onderdeel van een stalen tuinkamer. Deze bijzondere lamellen zijn net zo functioneel als bijzonder mooi. Ondanks een minimalistisch design van houten lamellen hoeft u geen concessies te doen. Want de kwaliteit is altijd zichtbaar. De uitstraling van de lamellen laat het staal van de tuinkamer nog beter tot zijn recht komen. Dankzij de glazen wanden heeft de tuinkamer overdag een open karakter en komt er voldoende zonlicht naar binnen. In de avonduren zorgen de dichte lamellen voor privacy en rust.

Deze stalen tuinkamer is uniek ontworpen voor de klant

De stalen tuinkamer is een uniek design Van van Ee. De wens van de klant was om een tuinkamer in stijl van de woning te creƫren. Deze uitstraling komt naar voren in het staal in combinatie met duurzaam hout. De sfeer die de kleuren van het staal en het hout ademen, zijn bijna niet te beschrijven.

Met welke woorden zou u deze buitenkamer beschrijven?

Een kijkje in onze digitale showroom

Stalen overkapping met houten lamellen Bunschoten-Spakenburg
Stalen overkapping
Stalen tuinkamer
Stalen tuinkamer
Exclusieve stalen tuinkamer Bunschoten
Exclusieve stalen overkapping Bunschoten
Stalen overkapping op maat Bunschoten
Unieke stalen overkapping op maat
Houten lamellen stalen overkapping
Houten lamellen stalen overkapping
Houten lamellen stalen overkapping
Unieke luxe stalen overkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar