Sunflex glazen schuifwanden

Terras glaswanden tuinkamer
Sunflex glazen schuifwanden

Welkom zon, dag regen en wind!

Als u denkt aan luilekkeren op uw eigen terras, denkt u misschien vooral aan de terrasoverkapping waar u ónder zit. Maar het leven op het terras kan zoveel mooier worden met de Sunflex glazen schuif- en draaiwanden. U zit lekker in de zon, maar beschut tegen regen en wind.

Onze Sunflex producten

Glazen vouwwanden overkapping

Sunflex SF 25

Een luxe schuifdraaiwand van glas. Schuif de glazen panelen op zij en parkeer ze als één compact pakket in de hoek. Deze niet geïsoleerde schuifwand is de perfecte oplossing tegen de regen en wind voor onder een overkapping. Maak van uw overkapping een luxe tuinkamer met de flexibele Sunflex SF25.

Waarom Sunflex?

Een slimme keuze

Een glaswand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit de Sunflex-producten bij Van van Ee, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een glaswand is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van een stevige fundatie tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

35 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij glaswanden door heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Terras glaswanden tuinkamer
Welkom in onze showroom

Maak een afspraak

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar