Sunflex SF 25

Vouwwanden glas buitenkamer
Sunflex SF 25

Wie weet waar het glas gebleven is?

Het is een strak en bijna imponerend gezicht, zo’n enorme glaswand om uw terras. Helemaal zonder horizontale of verticale tussenstijlen. Achter het glas zit u lekker beschut. Maar als het tijd is voor buitenlucht, schuift u de glazen panelen opzij, waar u ze draait en als één pakket laat staan. Subtiel en comfortabel. Bij Van van Ee zijn we trots op de SF-25 van Sunflex!

Waarom Sunflex SF25

Sunflex SF25 vouwwand

Vouwbare wanden

Het zijn bij elkaar misschien heel veel vierkante meters glas, die u nodig hebt om uw terras rondom af te sluiten. Maar daar is weinig van over als u de SF-25 schuif- en draaiwand in de hoek parkeert.

Sunflex SF25 vouwwand

Ook met verzonken rail

De glazen schuifdraaiwand van Sunflex, de SF-25, kunt u volledig integreren in uw terras of aanbouw. U kunt de rails namelijk verzonken aanbrengen, waardoor een drempelloze doorgang ontstaat. Dat zijn de details die ertoe doen.

Veel glas

Maar ook veel ventilatie

De glazen schuifdraaiwand SF-25 is een vondst. Zoveel glas zonder tussenstijl, en dan zo gemakkelijk te openen. Het veiligheidsglas in een dikte naar keuze is berekend op ongelukjes. Het is enorm sterk én veilig. Het is geen isolerend glas. Tussen de schuif- en draaibare glaspanelen zitten kleine openingen van zo’n 2 tot 4 mm. Dat is precies genoeg voor een natuurlijke ventilatie op uw terras.

Overal is over nagedacht

De Sunflex SF-25 is zo ontworpen, dat deze overal toepasbaar is. En dat is ideaal. Is uw terras niet helemaal egaal? Met een speciaal hoogtecompensatieprofiel is dat zo opgelost. Wilt u de glazen panelen niet naar binnen maar naar buiten draaien? En dan het liefst naar links én rechts? Ook dat gaan we maken. Dat is het voordeel van de glazen schuifdraaiwanden van Sunflex.

Terrasoverkapping

U heeft maar één reden om het niet te doen

Als u moeite hebt om wakker te blijven op een winddicht terras, als u liever vroeg naar bed gaat dan van de sterrenhemel geniet achter het glas, als u een paar dagen in het jaar buiten zitten wel genoeg vindt. Als u… Zelfs die ene reden die kunt hebben, is geen goede reden meer als u eenmaal een SF-25 hebt. Overtuig uzelf

Doekoverkapping Van van Ee
Sunflex SF25 vouwwand
Sunflex SF25 vouwwand
Terrasoverkapping
Glazen vouwwanden overkapping
Glazen ruiten terrasoverkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar