Houten terrasoverkapping

Houten overkapping

Houten terrasoverkappingen: Uniek design Van Van Ee

Uw terras is een volwaardig onderdeel van uw tuin. Sterker nog: het verbindt woonplezier met tuinplezier. Daarom stelt u hoge eisen aan het design van uw terrasoverkapping. De houten terrasoverkappingen Van van Ee zullen u dan ook bijzonder aanspreken. Puur maatwerk. De overkappingen zijn een exclusief design Van van Ee. De sfeer van het ongecompliceerde landleven en modern comfort gaan hier hand in hand. U kunt kiezen voor een houten overkapping met doek óf met glas.

Houten overkapping

Houten overkappingen met doek Julian

De houten terrasoverkapping bestaat uit een stoere constructie van Bankirai. Aan de bovenzijde is een zonwerend, waterdicht doek aangebracht. Met een druk op de knop van de afstandsbediening sluit u de houten terrasoverkapping af en bent u zeker van schaduw én een droog terras. Heeft u vrije tijd? Al is het maar een kwartiertje: het wordt genieten. Kies tussen genieten van schaduw of van zonlicht. De houten terrasoverkapping met doek is de ideale oplossing. Wilt u buiten zitten, dan sluit u het doek met de afstandsbediening.

Lees meer
Houten terrasoverkapping

Houten overkappingen met glas Joan

Joan, de houten terrasoverkapping met glas laat zien hoe woonplezier en authentieke architectuur samengaan. Onder de overkapping met glas kunt u bijna het hele jaar genieten van het buitenleven. Een speciaal gevoel! Het glas van de houten terrasoverkapping biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een prachtig uitzicht. Heel functioneel. Maar ook mooi. Het transparante glas zonder tussenstijlen vormt een strakke, moderne combinatie met het hout.

Lees meer
Houten terrasoverkapping
Luxe houten overkapping

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit Van van Ee, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Luxe houten overkapping aluminium

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

Exclusieve overkapping aluminium hout

35 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Exclusieve overkapping hout aluminium

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living Day

ZATERDAG 25 maart

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer