Bij regen ook buiten zitten? Met deze tuinkamer is dat geen probleem

Doekoverkapping project in Oisterwijk

Met het Nederlandse klimaat is een zomerse regenbui altijd dichtbij. Het verschil tussen een ontspannen zomeravond buiten en snel naar binnen vanwege een regenbui is flinterdun. Maar met deze unieke tuinkamers kunt u zelfs met een flinke regenbui heerlijk buiten genieten.

Druppels op het glazen dak

Een glazen tuinkamer

De ideale manier om regen van uw terras te weren? Dat is een glazen tuinkamer. Vanonder het glazen dak ziet u de dreigende wolkenluchten overtrekken en hoort u het tikken van de regen op het dak. En dat terwijl de regen ondertussen eenvoudig afgevoerd wordt middels de geïntegreerde goot. Glazen tuinkamers zijn er in veel soorten en maten. De tuinkamers Van van Ee herkent u aan een hoogstaande afwerking en uniek design. Gaat u voor de aluminium tuinkamer Lois, de stalen tuinkamer Vigo of toch liever glazen tuinkamer Alysa? Laat u informeren in de showroom en maak de keuze die bij u past.

Lamellen terrasoverkapping Glazen serre
Buitenkamer project in Vught
Exclusieve tuinkamer met glazen wanden
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Aluminium terrasoverkapping glas
Aluminium overkapping met glas
Design tot in detail

Lamellen tuinkamer

Wilt u altijd de keuze hebben tussen een open dak en een gesloten dak; als ideale regenwering? Kies dan voor de lamellen tuinkamer Van van Ee. De roteerbare lamellen kun u met een druk op de knop verstellen en zijn niet alleen heel comfortabel, maar hebben ook een unieke vormgeving. Dankzij de geïntegreerde goten (iedere lamel heeft zijn eigen goot) wordt het regenwater binnen de tuinkamer afgevoerd. De aluminium lamellen vormen een groot designplafond en geven een rustgevend getik tijdens iedere regenbui.

Luxe overkapping met lamellen
Doek als regenscherm

Overkappingen van doek

Naast een glazen tuinkamer of een lamellen tuinkamer kunt u ook kiezen voor een overkapping van doek. Het voordeel? Deze overkappingen zijn uitermate flexibel en kunnen met een druk op de knop ingerold worden. Dankzij de combinatie van een waterdicht polyester-doek en voldoende afschot loopt het regenwater er eenvoudig af. De doeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en drogen snel op. Zo kunt u jarenlang genieten van het comfort van buiten zitten in de regen, met een doekoverkapping Van van Ee. U kunt kiezen voor de uitstraling die past bij uw wensen en de omgeving. Gaat u voor robuust en sfeervol met de houten overkapping met doek Julian of toch voor strak design met de aluminium variant Luc.

Doekoverkapping project in Oisterwijk

Regen weren op uw terras? Wij vertellen u er alles over tijdens een afspraak in de showroom.

Realisatie door Zeker Zichtbaar