Achter de schermen

Stijlvol bij ieder type huis.

De terrasoverkappingen van Jumbo stralen minimalisme en rust uit. Wij perfectioneren iedere overkapping tot in de kleinste details. De voedingsbodem voor onze inspiratie zijn de laatste design trends. Huizen komen weer tot leven. Letterlijk en figuurlijk. Het is als in een metamorfose waarin elegance en een hoogwaardige uitstraling de boventoon voeren.

Klassiek of cosy chique, appartement of boerderij.

De minimalistische en luxueuze designs van Jumbo passen altijd! U ervaart een unieke sfeer. U geeft uw zintuigen een eersteklas ervaring. Een terrasoverkapping van Jumbo maakt iedere woning speciaal.

Oogstrelend doch functioneel

Een juweel voor uw woning

Herinnert u zich nog de schuine overkappingen van vroeger? Veel details, veel onrust en eerder een storende factor dan een positieve toevoeging. Ze waren functioneel, maar meer niet. Het deed de aanblik van een huis niet veel goeds. Dat vonden wij zonde en we geloofden dat het ook anders kon. Want moet een overkapping de uitstraling van een huis juist niet omhoog halen? Destijds bleken daar echter weinig tot geen oplossingen voor. Daarom kwamen wij zelf in actie.

Het doel: het creëren van hoogwaardige overkappingen met oogstrelende doch functionele designs.

Uitgelicht: Stalen overkapping

Onzichtbare goot en afvoer

Een goot zou het design breken. Daarop kwam onze designer met een unieke oplossing. Een onderbreking in het glas met een afvoer. Zo wordt het water binnendoor via de staanders afgevoerd. Uniek vakmanschap. Spiksplinternieuw design!

Recht frame, schuin glas

Regenwater afvoeren, zonder concessies te doen aan het rechte design. Ook daarop kwam onze designer met een schitterende oplossing. Vanaf buitenaf gezien ziet alles er strak uit. Toch is het glas er schuin in verwerkt. Regenwater wordt efficiënt naar de afvoer geleid.

Uitgelicht: Houten overkapping

Ontwerpen Van van Ee

Altijd een aangename temperatuur

Zonnige dag? Laat de warmte net zo eenvoudig binnen als buiten, dankzij de zonwering. Zwoele avond? De elektrische of gasheaters verspreiden een aangename warmte wanneer u dat wilt.

Ontwerpen Van van Ee

Ruimte. Rust. Vrijheid.

Ervaar een ongeëvenaard gevoel. Binnen- en buitenleven gaan hand in hand.

Perfectie tot in de kleinste details

Iedere terrasoverkapping van Jumbo maken wij zelf. Van design tot montage. Alles in eigen beheer. “We kunnen het zelf, we zijn er goed in. Dat laten we dan ook graag zien”, aldus Gerard van Ee (directeur Jumbo). “Zo nu en dan benaderen ook architecten ons voor maatwerk. Wij denken ook in dat geval mee”.

Strakke handgrepen
Geïntegreerde spotjes
Opvouwbare glazen wand
Tuinkamer Kwintsheul
Zeer robuust
Minimalistisch

Welkom in onze showroom

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Realisatie door Zeker Zichtbaar