Hoe wij onze unieke ontwerpen vormgeven

Achter de schermen

Stijlvol bij ieder type huis.

De tuinkamers Van van Ee stralen minimalisme en rust uit. Wij perfectioneren iedere tuinkamer tot in de kleinste details. De voedingsbodem voor onze inspiratie zijn de laatste design trends. Huizen komen weer tot leven. Letterlijk en figuurlijk. Het is als in een metamorfose waarin elegantie en een hoogwaardige uitstraling de boventoon voeren.

Oogstrelend doch functioneel

Een juweel voor uw woning

Herinnert u zich nog de schuine overkappingen van vroeger? Veel details, veel onrust en eerder een storende factor dan een positieve toevoeging. Ze waren functioneel, maar meer niet. Het deed de aanblik van een huis niet veel goeds. Dat vonden wij zonde en we geloofden dat het ook anders kon. Want moet een overkapping de uitstraling van een huis juist niet omhoog halen? Destijds bleken daar echter weinig tot geen oplossingen voor. Daarom kwamen wij zelf in actie.

Het doel: het creëren van hoogwaardige overkappingen met oogstrelende doch functionele designs.

Tuinkamer op maat

Klassiek of cosy chique, appartement of boerderij.

De minimalistische en luxueuze designs Van van Ee passen altijd! U ervaart een unieke sfeer. U geeft uw zintuigen een eersteklas ervaring. Een tuinkamer Van van Ee maakt iedere woning speciaal.

Aluminium tuinkamer met glas
Aluminium tuinkamer Loïs
Stalen tuinkamer
Stalen tuinkamer

Uitgelicht: Stalen overkapping

Onzichtbare goot en afvoer

Een goot zou het design breken. Daarop kwam onze designer met een unieke oplossing. Een onderbreking in het glas met een afvoer. Zo wordt het water binnendoor via de staanders afgevoerd. Uniek vakmanschap. Spiksplinternieuw design!

Stalen tuinkamer

Recht frame, schuin glas

Regenwater afvoeren, zonder concessies te doen aan het rechte design. Ook daarop kwam onze designer met een schitterende oplossing. Vanaf buitenaf gezien ziet alles er strak uit. Toch is het glas er schuin in verwerkt. Regenwater wordt efficiënt naar de afvoer geleid.

Uitgelicht: Aluminium tuinkamer Loïs

Minimalisme en design tot in het laatste detail

Een verrijking van de woning en haar omgeving. Door dit ontwerp komt het daglicht optimaal binnen en beleeft u het buitenleven van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, het hele jaar door.

Schuif buiten naar binnen

Laat geen lichtstraal verloren gaan. Schuif het glaswerk open en verbindt het buitenleven nóg meer met binnen. Schuif het dicht en u geniet tot 's avonds laat in uw tuinkamer.

Perfectie tot in de kleinste details

Iedere terrasoverkapping Van van Ee maken wij zelf. Van design tot montage. Alles in eigen beheer. “We kunnen het zelf, we zijn er goed in. Dat laten we dan ook graag zien”, aldus Gerard van Ee (directeur Van van Ee). “Regelmatig benaderen ook architecten ons voor maatwerk. Wij denken ook in dat geval mee”.

Strakke handgrepen
Alysa glazen tuinkamer vrijstaand
Geïntegreerde spots
Aluminium tuinkamer Loïs
Opvouwbare glazen wand
Stalen tuinkamer
Zeer robuust
Aluminium tuinkamer Loïs
Minimalistisch

Welkom in onze showroom

Uw eigen overkapping: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Ede, direct naast de A12. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit heel Nederland komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Realisatie door Zeker Zichtbaar