Onze merken

Lamellen terrasoverkapping Vince Van van Ee Renson Skye

De beste en mooiste producten

Voor wie hoge eisen stelt aan de buitenruimte hebben wij de allerbeste merken geselecteerd om ons assortiment compleet te maken. De top in design, het allerhoogste gebruiksgemak en hoogwaardige materialen en constructies die garant staan voor jarenlang plezier. De keuze is aan u!

Lamellen terrasoverkapping Vince Van van Ee Renson Skye

Renson

Duurzaam, doordacht en stijlvol. Het Belgische merk Renson koppelt innovativiteit al meer dan honderd jaar aan een voorliefde voor design. De specialist in natuurlijke ventilatie en buitenzonwering behoort niet voor niets tot de trendsetters in Europa!

Lees meer
Aluminium overkapping met doek

Weinor

Tijdloos, klassiek of modern. Met een Weinor product wordt elke buitenruimte een woonruimte. Ontdek de prijswinnende designs van dit Duitse topmerk!

Lees meer
Glaswanden tuinkamer

Sunflex

De glaswanden van Sunflex toveren iedere overkapping om tot een luxe tuinkamer. De combinatie van flexibiliteit en kwaliteit maken dit merk tot een essentieel onderdeel van het assortiment Van van Ee.

Lees meer
Ontdek de merken

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar