Stalen overkapping Vught

Stalen overkapping

Exclusieve stalen terrasoverkapping Vught

In de bossen rond Vught staat deze moderne, witte woning. De bewoners van de bosvilla zijn echte buitenliefhebbers en dat is te zien aan de fraai aangelegde tuin. De wens van de bewoners was om nog meer buiten te leven in hetzelfde comfort als binnen, maar een tuinkamer in de stijl van hun woning ontbrak. Om aan deze wens te voldoen hebben we een fraaie en robuuste stalen overkapping in stijl van de woning gecreëerd. De moderne vormen sluiten aan op de strakke woning en de robuuste liggers maken dat de overkapping een echte blikvanger is geworden.

Een exclusieve stalen overkapping met exclusieve accessoires

Een stijlvolle stalen overkapping is niet automatisch ook een comfortabele buitenplek. En dat is wel belangrijk om er optimaal van te genieten. Voor het comfort zijn er daarom allerlei opties mogelijk. Deze klant heeft gekozen voor stijlvolle infrarood heaters en de sfeervolle vouwzonwering. De heaters kunnen eenvoudig bediend worden met de afstandsbediening en daarmee kan er tot in de late uurtjes buiten genoten worden. De onderzonwering zorgt voor het comfort op de warmste dagen van het jaar. Door de vouwgordijnen eenvoudig naar voren te trekken is de tuinkamer in een handomdraai veranderd in een aangename schaduwplek. Zo kan er, niet afhankelijk van het weer, altijd buiten geleefd worden!

Overkapping volledig op maat

Iedere tuin en iedere smaak is verschillend. Daarom maken we bij Van van Ee buitenkamers in alle soorten en maten. Geen standaard, maar volledige vrijheid in het kiezen van maat, stijl en kleur. Dat was de reden voor deze klanten om voor een echte Van van Ee overkapping te kiezen. De moderne woning vroeg om een strak ontwerp en geen standaardproduct. De antracietkleur matcht goed met de kozijnen en zorgt voor een contrast met de muren. Door de strakke lijnen is het ontwerp in balans met zijn omgeving en een verrijking voor de architectuur van de woning.

Een kijkje in onze digitale showroom

Vught stalen overkapping
Stalen overkapping met glas
Stalen tuinkamer
Stalen tuinkamer Vught
Stalen overkapping Vught
Stalen overkapping Vught

Bekijk andere oplossingen

Tuinkamer op maat | Exclusieve vrijstaande buitenkamers
Vrijstaande overkapping Barneveld
Stalen overkapping Vught
Glazen tuinkamer Kwintsheul
Exclusieve tuinkamer met glazen wanden
Aluminium tuinkamer Nunspeet
Lamellen overkapping Badhoeverdorp
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Aluminum overkapping Gorinchem

Realisatie door Zeker Zichtbaar