Houten tuinkamer

Joan

Houten terrasoverkappingen met glas
Een authentiek gezicht

Houten tuinkamer Joan

Joan is een houten tuinkamer met glas die bewijst dat woonplezier en natuurlijk buitenleven perfect in elkaar over kunnen gaan. Onder deze authentieke tuinkamer kunt u het hele jaar genieten van een comfortabel buitenleven. Het glas van de houten tuinkamer biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een fraai uitzicht. Behalve functioneel zorgt het ook nog eens voor een strakke, moderne uitstraling in combinatie met de houten constructie.

Houten terrasoverkappingen met glas

Ontdek ook onze opvolger

Stalen tuinkamer Vigo is de ware opvolger van Joan. Deze tuinkamer staat als een huis. U hoeft geen architect te zijn om deze stalen tuinkamer op waarde te kunnen schatten. Een spannend contrast tussen staal en de transparantie van glas. Een uitgebalanceerde combinatie van stoer en minimalistisch design. Inderdaad: Van van Ee.

Een ontbijt inclusief ochtendzon

Het is elke dag genieten, zo’n vrijstaande tuinkamer met glas. Een ontbijt met een krantje is elk weekend een verademing. Maar zo’n croissantje op uw eigen terras, omringd door glas en beschenen door een vriendelijke ochtendzon smaakt toch anders…

Een tip: stalen tuinkamer

Een tip Van van Ee: creëer een grote, vrijstaande stalen tuinkamer! Met staanders of steunpalen aan de zijden de tuinkamer. Ideaal voor grote gezelschappen. En of het nu uw vrienden of uw gasten zijn, met zo’n terras bent u een gewaardeerde gastheer/vrouw.

Puur design

Als u de houten tuinkamer goed bekijkt, krijgt u bewondering voor de details. De kunst van het weglaten is op meesterlijke wijze toegepast.

Houten overkapping met glas

Lekker comfortabel

Een tuinkamer moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel zijn. Ook in dat opzicht zal deze tuinkamer u verrassen. Alles werkt simpel en geruisloos.

Houten overkapping met glas

Lange levensduur

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw houten tuinkamer járenlang als nieuw.

Houten overkapping met glas

Bekijk ook onze andere modellen

Het lijkt zo simpel: een stoere, minimalistische tuinkamer ontwerpen. En het ontwerpen is inderdaad vooral een kwestie van creativiteit en heel veel schetspapier. Maar de grootste uitdaging komt pas daarna. Het vertalen van een design naar een duurzaam, comfortabel en hoogwaardig product. Naast tuinkamer Joan hebben wij ook nog een aantal andere modellen. Kijk maar eens mee!

 

 

Aluminium tuinkamer Loïs

Loïs is een harmonieuze uitbreiding op uw woning voor iedereen die van stijl, luxe en een comfortabel buitenleven houdt. Deze tuinkamer heeft een transparant karakter. Haar minimalistische en elegante uitstraling zorgen met topkwaliteit materialen voor maximaal zonlicht in uw tuinkamer.

Lees meer

Stalen tuinkamer Vigo

Tuinkamer Vigo staat als een huis. De stevige constructie geeft deze tuinkamer zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de tuinkamer van toegevoegde waarde voor elk huis.

Lees meer

Lamellen tuinkamer Vince

Vince is kenmerkend voor zijn praktische en open karakter. Geschikt om elk seizoen thuis het buitenleven te ervaren. Ideaal om te genieten van een zonnige dag of een zwoele zomeravond. Voor de meeste tuinkamers geldt dat zo óf open óf gesloten zijn. Lamellen tuinkamer Vince is het allebei tegelijk.

Lees meer

Accessoires

In z’n meest compacte vorm is de houten tuinkamer een stijlvolle constructie met een glazen dak. U kunt uw momenten op het terras nog aangenamer maken door uw tuinkamer met accessoires uit te breiden. Hieronder alvast een paar inspirerende tips.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor tuinkamers bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Houten overkapping met doek
Elektro
Glazen overkapping hout
Zonwering
Glazen overkapping hout
Verwarming
Houten overkapping glas
Sfeerverlichting
Houten overkapping met doek
Verlichting

Maatwerk, al generaties lang

De houten tuinkamer met glazen dak is ontwikkeld volgens onze filosofie: kwaliteit, design en functionaliteit moeten samen komen. Onze visie was het creëren van een tuinkamer naar onze eigen signatuur. Met onze blik gericht op de toekomst, gewapend met decennia aan ervaring. Met gepaste trots kunnen wij zeggen: de houten tuinkamer is genieten. De houten tuinkamer is Van van Ee.

Gerrit & Gerard van Ee

DOWNLOAD INSPIRATIEMAGAZINE

Het magazine over de tuinkamer

Een tuinkamer is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze comfortabele tuinkamers. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen tuinkamers, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Ontdek ook onze

Alysa: vrijstaande tuinkamer met glas

Een ongekende luxe

  • Maximale lichtinval (90% glas)
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Omringt door de natuur
Aluminium overkapping

Loïs: Aluminium tuinkamer met glas

Lumineuze harmonie

  • Minimalistisch design
  • In de kleur die bij u past
  • Optimaal genieten van daglicht
  • In alle formaten te realiseren

Welkom in onze showroom

Een tuinkamer of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar