De mooiste projecten

De 5 meest unieke projecten Van van Ee

Bij Van van Ee werken we dagelijks aan de mooiste projecten. Van minimalistische tuinkamers tot complete tuinkamers inclusief glazen wanden en nog meer comfortabele opties. Hieronder hebben wij 5 projecten geselecteerd die een speciale vermelding verdienen.

1. Montferland

De laatste zonnestralen spelen met de lamellen van tuinkamer Vince. Het prachtige  lijnenspel geeft een artistiek effect. Samen met de landschapsarchitect is de tuin stapsgewijs omgetoverd tot een fantastisch geheel. De bewoners hebben ervoor gekozen om de tuinkamer op deze plek van de tuin te zetten, de plek waar de kinderen vroeger vele uren spelend doorbrachten. Hier komen ze tot rust en halen ze warme herinneringen op. Het resultaat mag er zijn.

 

2. Barneveld

Midden in de tuin van de bewoners staat deze unieke glazen overkapping. Meestal wordt een buitenkamer in de hoek van de tuin of tegen de woning geplaatst. Dit werd ook geadviseerd door vrienden en familie. Maar de bewoners wilde genieten te midden van de groene omgeving. Even helemaal weg zijn in eigen tuin. De onopvallende details en het elegante karakter maken de tuinkamer een ware parel.

Luxe tuinkamer vrijstaande overkapping Barneveld

3. Lienden

Strak en symmetrisch. Dit is het duidelijke uitgangspunt in het tuinontwerp van de bewoners. De tuinkamer moest dus ook aan deze eis voldoen. Van van Ee had de uitdaging om hier een passend ontwerp voor te maken. Er is voor gekozen om de lamellen tuinkamer recht tegenover het zwembad te positioneren. De vaste wand, met aan weerszijde een lamellenpaneel maakt het ontwerp compleet.

4. Oisterwijk

Zonwering is een essentieel onderdeel om van dit terras te kunnen genieten. De bewoners zochten dan ook een overkapping met zonwering, passend bij de eisen van de omgeving. Samen met de opdrachtgever hebben we gezocht naar de ideale combinatie van zonwering, regenwering en dat alles in een windvaste constructie. Zo is er gekozen voor flexibele overkapping Lynn.

5. Vught

De wens van de bewoners van deze nieuwgebouwde woning was duidelijk. Een plek om van buiten te genieten, met het comfort van binnen. Samen met de bewoners hebben we vanaf de tekentafel gewerkt naar de ideale tuinkamer om dit te bereiken. Zo is er gekozen voor stalen tuinkamer Vigo. Het robuuste design past zowel bij de woning als de natuurlijke omgeving. Binnen en buiten ontmoeten elkaar.

Bekijk ook andere pareltjes

Vince

Loïs

Vigo

lamellen tuinkamer Vince

Vince

Loïs

Vince

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living Day

ZATERDAG 25 maart

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer