De mooiste projecten

De 5 meest unieke projecten Van van Ee

Bij Van van Ee werken we dagelijks aan de mooiste projecten. Van minimalistische terrasoverkappingen tot complete tuinkamers inclusief glazen wanden en nog meer comfortabele opties. Hieronder hebben wij 5 projecten geselecteerd die een speciale vermelding verdienen.

1. Amstelveen

Aan de rand van Amstelveen ligt deze oase. De bewoners hadden de wens om meer tot rust te komen. Een plek om even aan de drukte te ontsnappen. Dé plek om je werk achter je te laten en te genieten van het hier en nu. Deze unieke design tuinkamer biedt hier de ultieme mogelijkheid voor.  Het resultaat mag er zijn.

 

Aluminium tuinkamer met glas

2. Montferland

De laatste zonnestralen spelen met de lamellen van lamellen tuinkamer Vince. Het prachtige  lijnenspel geeft een artistiek effect. Samen met de landschapsarchitect is de tuin stapsgewijs omgetoverd tot een fantastisch geheel. De bewoners hebben ervoor gekozen om de tuinkamer op deze plek van de tuin te zetten, de plek waar de kinderen vroeger vele uren spelend doorbrachten. Hier komen ze tot rust en halen ze warme herinneringen op. Het resultaat mag er zijn.

 

3. Utrecht

Deze elegante glazen tuinkamer bevindt zich in hartje Utrecht. Met het openen van de voordeur laat je het drukke stadsleven achter je, en treedt je een oase van rust tegemoet. Voorzien van alle gemakken en comfort. Meer genieten van het buitenleven, dat was de wens van de bewoners van deze authentieke woning. De complete tuin is gerenoveerd en het resultaat is verbluffend.

Tuinkamer op maat

4. Woudenberg

De stevige constructie gemaakt van staal en aluminium geeft deze robuuste tuinkamer zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de tuinkamer van toegevoegde waarde voor elk huis. De tuinkamer is aan het huis gemonteerd waardoor de bewoners dicht bij hun huis kunnen genieten van het buitenleven. Het glazen dak geeft voldoende lichtinval in huis.

5. Rotterdam

Een warm, authentiek gevoel omarmd je bij het betreden van dit stukje Rotterdam. Het huis heeft alle kenmerken van een herenhuis zoals wij dat kennen: statig, elegant, hoge plafonds en sierlijke lijstwerken. Op advies van onze designer is er gekozen voor een moderne tegenhanger; aluminium terrasoverkapping Loïs. En juist dit versterkt elkaar.

Realisatie door Zeker Zichtbaar