Aluminium overkappingen

Aluminium overkapping

Aluminium terrasoverkappingen met stijl

U hebt niet veel ruimte nodig om in de buitenlucht te ontspannen. Neem een zit op het terras in uw tuin, zak onderuit en vergeet de wereld om u heen. Heerlijk. Maar wat als de zon heet wordt of de lucht betrekt? Met een terrasoverkapping van aluminium maakt u zich daar geen zorgen over. U zit altijd droog, beschut tegen de felle zon en neerslag. Kies voor aluminium overkapping met doek Luc, voor aluminium overkapping met glas Lois of de minimalistische Alysa! Als u eenmaal een aluminium overkapping met een glazen dak hebt, hebben we een tip voor uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw overkapping in een volwaardige buitenkamer. Als u dat ooit wilt, is het verstandig om er nu al rekening mee te houden.

Aluminium overkapping

Aluminium overkapping met glas Lois

Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw overkapping. Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

Lees meer
Aluminium terrasoverkapping

Vrijstaande aluminium overkapping glas Alysa

Vrijstaande overkapping Alysa Van van Ee is als een oase in de woestijn. Een parel met een ongekende aantrekkingskracht. Zo geniet u nog meer van uw tuin en thuis.

Lees meer
Aluminium overkapping met doek

Aluminium overkapping met doek Luc

U houdt van de buitenlucht en weet hoe ontspannend het is om buiten te leven. Buiten dineren, borrelen, praten, dommelen, dromen. U zou alleen graag zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras hebt. Dat doet u heel eenvoudig met de aluminium terrasoverkapping met doek.

Lees meer
Buitenkamer project in Oisterwijk

Vrijstaande aluminium overkapping met doek Lynn

Lynn is de lenige uitvoering van de “standaard” aluminium terrasoverkapping met doek Luc. Het karakteristieke verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Lynn begrijpt namelijk dat het bij het leven van het buitenleven om bewegingsvrijheid gaat. En dat de natuurlijke elementen een willekeur aan bewegingen met zich meebrengen.

Lees meer
Aluminium terrasoverkapping

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit Van van Ee, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Luxe houten overkapping aluminium

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

Exclusieve overkapping aluminium hout

35 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Exclusieve overkapping hout aluminium

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living Day

ZATERDAG 25 maart

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer